afbeelding logo RepairCafé

Locatie Ons Huis

Open op:


-   7 januari
- 21 januari
-   4 februari

Scholen Noordwest

Open op:


Alleen
Thuisreparaties!

Waar en wanneer?

Waar vind je de Repair Café's in Wageningen, en op welke dagen kan je er terecht?
In Wageningen vind je het Repair Café op twee locaties: Stadsatelier Ons Huis en Scholen Noordwest. Waar en wanneer de locaties geopend zijn lees je hieronder.

Locatie StadsAtelier Ons Huis

Harnjesweg 84, Wageningen.

Iedere eerste en derde vrijdag van de maand (tussen 13.30 en 16.00 uur) staan onze deskundige vrijwilligers klaar om uw defecte spullen te repareren. U bent van harte welkom met elektrische apparaten, verlichting, speelgoed, kleding etc.
Dit jaar zijn de Repair Cafés nog op 3 en 17 december.
In 2022 zijn, onder voorbehoud, de volgende data gepland: 7 en 21 januari, 4 en 18 februari, 4 en 18 maart, 1 en 15 april, 6 en 20 mei, 3 en 17 juni.
In verband met de nog geldende corona beperkingen is aanmelding vooraf verplicht. U kunt zich telefonisch aanmelden via 0317 – 413377 of per mail.

Locatie Scholen Noordwest

Hooilandplein 47, Wageningen

Het Repair Café Noordwest is iedere tweede woensdag van de maand (tussen 19:00 en 21:30). Ook hier bent u van harte welkom met uw kapotte spullen.

Het eerstvolgende Repair Café op de locatie Noordwest is op 12 januari 2022.
Vooraf aanmelden voor uw bezoek aan het Repair Café is in Noordwest niet nodig.


Bovenstaande geldt momenteel niet in verband met aangescherpte Corona-regels. In de kop van de pagina's, en op de pagina "Repair Café" staan actuele mogelijkheden vermeld!

afbeelding reparatie klein huisraad