afbeelding logo RepairCafé

Locatie Ons Huis

Open op:


- 16 feb.
-   1 maart
- 15 maart


Scholen Noordwest

Open op:


- 14 feb.
- 13 maart
- 10 april

Huisregels Repair Café Wageningen

Het kan soms druk zijn. Het is daarom goed om wat regels op te stellen om alles goed te laten verlopen.


 1. Reparaties worden samen uitgevoerd, u bent bij de reparatie aanwezig. U kunt assisteren of de reparateur geeft uitleg zodat u het later zelf kunt of weet wat maakt dat het niet meer te repareren is.
 2. Gebruik van gereedschap en materiaal zoals lijm, deuvels, tie-wraps en lapjes is gratis, evenals het advies van de deskundigen.
 3. Voor het gebruik van nieuwe materialen zoals snoeren, stekkers, zekeringen, kant en klare kniestukken of applicaties dient apart te worden betaald.
 4. Bezoekers die kapotte voorwerpen aanbieden ter reparatie, doen dat op eigen risico.
 5. De reparateurs geven geen garantie op de met hun hulp uitgevoerde reparaties en zijn niet aansprakelijk als voorwerpen die in het Repair Café zijn gerepareerd, thuis toch niet blijken te functioneren.
 1. De reparateurs zijn niet aansprakelijk voor schade aan de aangeboden voorwerpen of voor andere schade die het gevolg is van activiteiten in het Repair Café.
 2. De reparateurs behouden zich het recht voor om bepaalde voorwerpen niet te repareren.
 3. De reparateurs zijn niet verplicht om gedemonteerde apparaten die niet gerepareerd kunnen worden, weer in elkaar te zetten.
 4. De bezoekers van het Repair Café zijn zelf verantwoordelijk voor het netjes afvoeren van kapotte voorwerpen die niet konden worden gerepareerd.
 5. Om lange wachttijden te voorkomen, wordt bij drukte maximaal één kapot voorwerp per persoon bekeken. Voor een volgend voorwerp sluit de bezoeker weer achter in de rij aan.
 6. Een vrijwillige bijdrage wordt zeer op prijs gesteld.

Houdt u ook rekening met deze regels? Dan loopt alles vanzelf soepel!

afbeelding van repareren van een fiets